A-ONE LEIDEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1134 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij A-One Leiden. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2024 om 7:34 Niet lekker
17 feb 2024 om 10:40 Bezorging was precies op de tijd die ik had aangevraagd. Wel jammer dat de moksi al niet meer heel warm was waardoor ik hem zelf even moest opwarmen tussendoor.
12 feb 2024 om 14:56 Heel erg jammer dat er een stuk of 4 boten zaten in de noodles, die waren niet van de vlees wij kreeg, het waren al van gegeten botjes. Wij hebben het niet verder kunnen eten van angst meer boten. Sommige waren erg lang. Sowieso eten was smaakloos.
11 feb 2024 om 20:00 Echt heel slecht het eten, zat totaal geen smaak aan Kip had een bij smaak, heel jammer Niks mals of zacht, blehhh Nooit meer dat ik hier bestel
4 feb 2024 om 16:26 Zowel de roti als de moksi meti besteld. Bezorging was precies op het afgesproken tijdstip. Eten was smakelijk maar niet heel bijzonder. Sperziebonen plaats van kouseband maakt het bijvoorbeeld toch minder lekker.
30 jan 2024 om 13:47 De Moksi meti was op zich lekker. Maar ik vind het niet fijn om botsplinters in mijn eten te vinden. De kip leek wel met een hamer plat geslagen voor die werd gebakken. Vlees aan een bot is prima. Maar botsplinters uit je mond vissen is dat niet.
29 jan 2024 om 22:20 always good friendly & kind the food is also good tasty as well good to know for the next time
28 jan 2024 om 22:50 Het eten was lekker, maar bezorging duurde echt veeeeeel te lang. Bijna 2,5 uur gewacht.
27 jan 2024 om 21:16 Quick delivery, food was good and price very ok.
27 jan 2024 om 19:35 Gewoon goed!
26 jan 2024 om 19:05 Het eten was echt niet lekker en leek zeker niet op Surinaams eten.
25 jan 2024 om 18:50 Very poor delivery - time on Thuisbezorgd not representative at all